Głóg - suplement diety. Pasteryzowany.
SKŁADNIKI:
Sok z owoców głogu (Crataegus L.) - wyprodukowano z zagęszczonego soku z owoców głogu, standaryzowany ekstrakt z owoców camu camu (Myrciaria dubia), w tym naturalna witamina C. Porcja dzienna 50 ml zawiera 75 mg standaryzowanego ekstraktu z owoców camu camu, w tym 15 mg naturalnej witaminy C, co stanowi 18% RWS.*
SPOSÓB UŻYCIA:
Dwa razy dziennie po 25 ml pół godziny przed posiłkiem. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Preparat nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Przed użyciem każdorazowo wstrząsnąć. Osad pochodzenia naturalnego.
PRZECIWWSKAZANIA:
Nadwrażliwość na którykolwiek ze składników produktu. Kobiety w ciąży oraz w okresie karmienia piersią powinny skonsultować się z lekarzem.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć do 21 dni od otwarcia. Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry.
*% realizacji dziennej referencyjnej wartości spożycia dla osoby dorosłej